Nicole Den Dulk
Nicole Den Dulk

Nedlandic

Nedlandic is leverancier van kunststof hindernismateriaal en agrarische producten zoals weidehekken, drink- en voerbakken en afrasteringsmateriaal. In de webshop van Nedlandic zijn alle producten, van weidehek tot springbalk, te bestellen. Vanuit de vestiging in Kootwijkerbroek worden er dagelijks veel bestellingen naar klanten verstuurd.

Het hindernismateriaal van Nedlandic is gemaakt van kunststof, veilig in gebruik en is bestand tegen alle weersomstandigheden. Van de kunststof springbalken verkoopt Nedlandic niet alleen lichtgewicht hindernisbalken, maar ook kunststof springbalken met een houten kern.

Naast de hindernissen van kunststof, verkoopt Nedlandic ook zachte hindernisbalken. Deze soft balken zijn ideaal om te gebruiken voor grondoefeningen. Ze zijn licht en makkelijk in gebruikt en verkrijgbaar in verschillende kleuren. Doordat de grondbalken flexibel zijn, kunnen ze op veel manieren worden gebruikt. Ook kunnen de blauwe en gele zachte hindernisbalken worden gebruikt voor Dual-Aktivierung training. Doordat de balken zacht zijn, kunnen paarden en pony’s zich nooit bezeren als ze op de balken staan.

Meer informatie en alle producten zijn te vinden op de website: www.nedlandic.nl

Programma

7 juni 2019

Internationale de Peelbergen, Nederland.

Bezoekers op deze site vanaf October 2013

Ruitersport Viehoff
Druckversion Druckversion | Sitemap
© Nicole Den Dulk